Kun multa kysyttiin, kiinnostaisiko alkaa kirjoittelemaan omasta arjesta pyörien kanssa tänne, vastasin varmaankin sekunnissa ”JOO!”. Se kuvaa aika hyvin omaa ajatusmaailmaa pyörien kanssa, jotain niihin liittyvää, kun ehdottaa, niin vastaan ”joo” vaikka hetken päästä jo kauhistuttaisikin mitä on tullut luvattua. Niin kävi nytkin, tavallaan, vähän kauhistuttaa, että mitähän sitä tänne nyt kertoo. Toivottavasti näitä kirjoitelmiani on mielekästä lukea tulevaisuudessa! 😀

Hieman allekirjoittaneesta; Eeva ”eebeni” Pöllänen, ikää 25 vuotta, päälajina alamäkipyöräily ja sijaintina Helsinki. Lähin ”vähän kokeilee” alamäkipyöräilyä Puss Campille muutamia vuosia takaperin ja sillä tiellä ollaan. Lähti ehkä jonkun mielestä vähän käsistä tuo kokeilu! Mutta ehkäpä yksi elämäni parhaimmista
päätöksistä. Käytännön kaikki vapaa-aika mikä jää muilta velvollisuuksilta, menee pyöräilyyn. On se sitten kehonhuoltoa, pyöränhuoltoa, lenkkiä, ajoa, lajikohtaista treeniä. Onhan tämä nyt totaalisesti täyttänyt kalenterin ja elämän! Pyöriä löytyy kotoa tällä hetkellä kolme; enska, dh-pyörä ja bmx. Ja niitähän saisi aina
olla ainakin 1 enemmän!

Arki ei aina ole helpoimmasta päästä, kun yrittää treenata puoliammattilaismäärillä, käydä täyspäivätöissä ja opiskella monimuotototeutuksella samaan aikaan. Itselläni tavoitteet ovat kilpailuissa ulkomailla isoissa mäissä, katsotaan mihin rahkeet riittävät! Tämä tuo oman lisänsä treenaamiseen ja välillä onkin ollut vähän
haasteita muistaa, ettei aina voi onnistua hyvin, ei edes välttävästi! On toki vielä ystävät ja perhe keiden kanssa olisi välillä mukava viettää aikaa. Toivonkin, että tekstejäni lukemalla, joku voi samaistua arjen myllerrykseen ja nähdä, että kyllä siinäkin ehtii, kun vaan halua löytyy! Iso kiitos kaikille ympärillä ketkä
jaksavat ymmärtää ja tukea tavoitteissa.

Täytyykin myös kiittää Eliseä ja Sallaa Puss Campistä. Ei tässä itekkään oltaisi lajin parissa ilman teitä. Myös omat tukijat keitä matkan varrella on tullut, helpottavat suuresti sitä, että voin itse keskittyä ajamiseen ja pystyn treenaamaan täysillä. ArcticWarriorsille, Ruohonjuurelle, ExtremeSportsFinlandille, Jäsenkorjaaja Jori Mäenrannalle ja Mountain Bike Shopille iso kiitos tuesta. Ja tietty oma perhe ja ystävät niin pyörien parissa kuin muualla. Mahtavia tyyppejä on tullut vastaan! (Tiedätte itsenne vaikken nimiä luettelisi) Moni tietää, että mulla kyllä juttua riittää, varsinkin pyöräilystä, jos pääsen vauhtiin. Voisin jatkaa tätä ensimmäistä kirjoitustani, vaikka ja kuinka pitkälle, mutta säästellään jotain tulevaankin! Kuten alussa mainitsin, toivottavasti täältä löytyy kiinnostavaa luettavaa jatkossa ja saisin kenties jollekulle tulokkaalle tartutettua innostukseni. Mutta pitemmittä puheitta, tulkaahan moikkaamaan jos nähdään mäessä ja ei muuta kun ensi kertaan!